Hvad Er Myrra Essential Oil?

Myrra æterisk olie består af en brun eller gylden gul harpiks ekstraheret fra barken af ​​myrra planten. Nogle beskrive denne essentiel olie som havende en jordnær, woody, eller en balsamisk aroma anvendes til at behandle sår eller i antifungalt eller antiseptisk ansøgning. Myrra æterisk olie siges at give andre fordele såsom afgiftning og stress relief. Det virker også godt alene,, eller når blandet med andre typer aromaterapi olier.

Myrra olie stammer fra anlægget med det botaniske navn på Commiphora myrrha. Anlægget, der stammer fra Afrika og Mellemøsten, vokser til ca 16 meter høje (ca. 4,8 m) og producerer hvide blomster. Processen med at gøre myrra essentiel olie starter med skære ned ad myrra planten, at ekstrahere den gummiagtige, gullig væske fra bark, og derefter undergår en dampdestillation proces.

Aromatiske og terapeutiske anvendelser er, hvad gør denne type af essentiel olie bemærkelsesværdig. Olien har en historie af brug i religiøse ritualer og i mumie konservering. I moderne tider, har myrra æterisk olie været at behandle fodsvamp, sår, tør hud, dårlig ånde, og toothaches. Nogle alternative anvendelser for myrra olie inkluderer at behandle fælles forkølelse, bronkitis og overbelastning, selvom det er bedst at søge lægehjælp 1:a for sådanne sundhedsspørgsmål. Myrra æterisk olie er også menes at stimulere fordøjelsen og cirkulation inden kroppen.

Andre mulige vel-kendte anvendelser indbefatter forebyggelse sårinfektion, reducere feber, og behandle fødevarer forgiftning symptomer. Derudover, den angiveligt øger immunsystemet, reducerer inflammation, og detoxifies kroppen. Myrra kan også reducere eller behandle menstruationskramper.

Dette stof bringer med det sedative såvel som stress-lindre og beroligende kvaliteter på grund af dens duft. I tillæg til afgiftende kroppen, renser myrra essentiel olie og toner huden og fritager det fra tørhed. Som for sin duft, virker myrra æterisk olie som et parfume når det kombineres med andre typer aromaterapiolier. Kompatible æteriske olieblandinger inkluderer myrra med røgelse, lavendel, sandeltræ, palisander, timian, og andre, såsom enebær og patchouli. Myrra æterisk olie ikke kun anvendes i parfumer, men i sæber, røgelse, og andre hår pleje og skønhedsprodukter produkter.

Nogle brugere af myrra æteriske olie generelt indånde den duften gennem røgelse, anvende det på huden, eller tage det internt. Myrra olie skal indtages kun efter en høring med en læge eller en aromaterapi praktiserende læge. Eksperter anbefaler, at børn og gravide kvinder undgå myrra olie, fordi det kan være giftige, hvis de anvendes overdrevent.