Hvad er Natural Mascara?

Naturlig mascara er en skønhed produkt, der definerer og forlænger øjenvipperne med plante-baserede og naturlige ingredienser. Det er også kaldes økologisk mascara. Mascara er en almindelig del af den typiske fyldes op regime, som øjenskygge, læbestift eller lip gloss, blush, og fundament. Den er tilgængelig online og i kosmetik butikker.

En række virksomheder gøre naturlige mascara, men ikke alle abonnere på den samme definition af naturlige. I nogle tilfælde kræver et selskab mascara naturlig hvis der har et reduceret niveau af syntetiske bestanddele, selvom det stadig indeholder nogle kemikalier i formlen. Andre virksomheder vil kun bruge alle naturlige produkter i deres mascara.

Typisk er naturligt mascara ikke indeholder oliebaserede produkter paraben kemikalier, duftstoffer eller andre syntetiske bestanddele. I stedet er planteekstrakter og bivoks anvendes. Ofte selskaber, som er bevidste om deres ingredienser er også bevidste om deres praksis og ikke testet på dyr.

Naturlig mascara hævder at medføre færre allergiske reaktioner og mindre irritation af øjne end syntetiske mascaraer. I sandhed, kan hvad som helst, endda et naturligt produkt, være et allergen. Selvom naturlige mascaraer ikke kan love ikke at forårsage en allergisk reaktion, mange brugere, der er allergiske over for andre mascaraer finde, at naturlige mascaraer ikke medfører negative virkninger for deres øjne og øjenlåg.

En anden fordel af naturlig mascaraer er, at de ofte er meget let og silkeagtigt i forhold til syntetiske mascaraer. Selv med flere anvendelser af produktet, typisk naturlig mascara er stadig lys. Dette er en glimrende feature for alle forbrugere, især kontaktlinsebrugere.

Generelt naturlig mascara tilbyde features ligner syntetiske mascaraer, herunder forskellige farver, og ikke-klumpende, fortykkelse, og længere formler. Den eneste undtagelse er vandtæt med formlen, som er vanskelig at opnå uden anvendelse af syntetiske materialer. Typisk, naturlige mascara er vandafvisende, men ikke vandtæt. En anden almindelig ulempe ved naturlig mascara er, at det tager længere tid at tørre end syntetisk mascara.

Nogle opskrifter på hjemmelavet naturlig mascara er til rådighed. Der er ingen bedre måde at sikre, at alle ingredienser er naturligt end at gøre mascara selv. En fremgangsmåde til fremstilling af hjemmelavede mascara er at kombinere aktiveret trækul, der er tilgængelig i kapsel-løs form med aloe vera-gel. Gelen giver mascara sin stivhed, og trækul leverer farve. En mascara wand er nødvendig for korrekt anvendelse.

I modsætning til butik købte naturlig mascara, hjemmelavede mascara tørrer meget hurtigt. Dette er både en fordel og en ulempe. Selvom det tørrer hurtigt efter påføring det også tørrer hurtigt ud. Selv når de opbevares i en lufttæt beholder, hjemmelavet mascara tørrer inden for få dage. Det er bedst at gøre det i små mængder på regelmæssig basis.